ГоловнаСуспільствоПодії

Пенсіонеру, який стріляв по дітях у Миколаївській області, оголосили про підозру в замаху на вбивство

Чоловікові загрожує від семи до п'ятнадцяти років позбавлення волі.

Пенсіонеру, який стріляв по дітях у Миколаївській області, оголосили про підозру в замаху на вбивство
Фото: ru-newz.ru

68-річному чоловікові, що поранив трьох дітей з саморобного пристрою для стрільби в Новій Одесі Миколаївської області, слідчі оголосили про підозру у замаху на вбивство.

Про це повідомляє прес-служба обласної поліції.

"Чоловікові, який стріляв по дітях в Новій Одесі, слідчі оголосили про підозру у замаху на вбивство. Розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15 п. 1.2, ч. 2 ст. 115 КК України "Замах на умисне вбивство", яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років", - йдеться в повідомленні.

Попередньо відомо, що у вівторок, 11 вересня, суд Центрального району Миколаєва обиратиме затриманому запобіжний захід. Наразі чоловіка затримано в порядку ст. 208 КПК України на 72 години.

Нагадаємо, ввечері 9 вересня в поліцію надійшло повідомлення від місцевих жителів про те, що 68-річний житель районного центру вистрілив по дітях, які грали на вулиці біля його двору.

В результаті пострілу отримали травми троє дітей - 12-річний хлопчик і дівчатка 5 і 9 років, а також сам стрілець. На момент злочину він перебував у стані алкогольного сп'яніння.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram