ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві знайшли застреленим іноземця (оновлено)

Від вогнепального поранення в скроню помер громадянин Ізраїлю 36-річний Барі Бонен

У Києві знайшли застреленим іноземця (оновлено)

У Києві в одній з квартир Голосіївського району знайшли мертвим іноземного інструктора Національної гвардії України. За попередніми даними, чоловік наклав на себе руки, повідомляє прес-служба поліції Києва.

У поліції розповіли, що чоловіка знайшла господиня квартири і викликала поліцію.

"Правоохоронці провели огляд, опитали власницю квартири, сусідів і встановили особу загиблого. Це громадянин іншої держави, 1982 року народження, боєць спецзагону іноземної держави, інструктор Національної гвардії України. На місці події вилучили стартовий пістолет, перероблений в травматичний, і редакційне посвідчення одного з українських інтернет-ресурсів на ім'я загиблого", - розповів начальник Голосіївського управління поліції Олег Волошин.

Медичні працівники та судово-медичний експерт при огляді виявили вогнепальне поранення в скроню. За попередніми висновками фахівців, чоловік наклав на себе руки.

Згідно зі свідченнями знайомих, загиблий останнім часом вів замкнутий спосіб життя, а на сторінці в соціальній мережі він залишив песимістичне повідомлення.

Відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст.115 ("Умисне вбивство") Кримінального кодексу України з додатковою кваліфікацією - самогубство.

Оновлення. Виявлений в понеділок в Києві застрелений в скроню іноземець не є інструктором Національної гвардії України.

Про це повідомили в прес-службі формування, повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Це не наш інструктор", - зазначив співрозмовник агентства у відповідь на прохання підтвердити або спростувати інформацію про те, що загиблий є інструктором НГ.

Оновлення 23:30. Від вогнепального поранення в скроню помер громадянин Ізраїлю, 36-річний Барі Бонен. Він довгий час працював в Україні і був нагороджений медаллю від громадськості за волонтерську діяльність.

Про це повідомив журналіст Юрій Бутусов.

"Знайдений загиблим в квартирі в Києві за місцем проживання Барі Бонен - громадянин Ізраїлю, який тривалий час працював в Україні, був нагороджений за волонтерську діяльність медаллю однієї з громадських організацій", - написав він у фейсбуці.

Фото: facebook.com/bar.bonen

На сторінці Барі Бонен (Bar Bonen) сьогодні приблизно о 6 ранку залишилося таке повідомлення:

"У мене зламана душа, і я не відкрив її занадто сильно для більшості з вас.

Я більше не можу терпіти цей внутрішній біль ...

Я просто хочу попрощатися з усіма людьми, з якими я мав честь бути знайомим і бути близьким в моєму житті ...

І просити вибачення у тих, кого я образив або образив своїми діями ...

Будь ласка, пам'ятайте мене як добру людину, яка зробила багато і в основному добрих справ у своєму житті ...".

Джерела "Цензор.НЕТ" повідомляють, що останнім часом Барі Бонен вів сторінку громадської організації "Грузинський легіон".

"Я добре знав Барі, він допомагав нам як волонтер. Він не брав участі в бойових діях в Україні, і не був інструктором Нацгвардії, але він допомагав нашій боротьбі. Ми не бачилися останні півтора місяці, не знаю, що він робив в цей час . Але коли ми бачилися, у нього не було депресії і він не був схожий на людину з проблемами, я не чув, щоб у нього були гроші або ще щось таке. Знаю його як порядну людину, важко повірити, що він міг би піти з життя з власної волі", - сказав керівник організації Мамука Мамулашвілі.

Як повідомлялося, військова прокуратура Центрального регіону України провела розслідування загибелі солдата строкової служби в навчальному центрі "Десна" в Чернігівській області. Згідно з висновками прокуратури, солдат вчинив самогубство, випустивши собі в голову 16 патронів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram