ГоловнаСуспільствоПодії

Житель Києва взяв у заручники власних дітей

Квартиру штурмом взяла столична поліція.

У Святошинському районі Києва після сімейної сварки у квартирі забарикадувався чоловік з дітьми. Оскільки він погрожував застосувати зброю, була проводена поліцейська операція "Заручник", яка завершилася штурмом квартири, повідомили в прес-службі поліції Києва.

Фото: facebook.com/UA.KyivPolice

Сигнал надійшов за телефонним дзвінком жінки. Вона повідомила, що чоловік її сестри влаштував удома сварку і б'є дружину. На виклик на вулицю Жмеринську у Святошинському районі відразу прибув наряд патрульних.

"Жінка з квартири втекла, а її кривдник забарикадувався в будинку з чотирма дітьми віком від 3-х до 13-ти років і погрожує зброєю. Відповідно в Києві введена поліцейська операція "Заручник". Поліцейські проводять переговори зі зловмисником, і він уже випустив з квартири 13-річну дочку. На місце події прибули спецпризначенці і слідчо-оперативна група. Правоохоронці роблять все, щоб звільнити дітей", - повідомив начальник поліції Києва Андрій Крищенко, який керував діями спецназу.

Переговори з чоловіком з приводу звільнення інших дітей результату не дали, тому було прийнято рішення почати силову частину операції.

У результаті дітей звільнили, а зловмисника затримали.

Фото: facebook.com/UA.KyivPolice

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram