ГоловнаСуспільствоПодії

17-річний водій скоїв смертельну ДТП у Луганській області

Три пасажирки 17-18 років і сам водій травмовані.

17-річний водій скоїв смертельну ДТП у Луганській області
Фото: lg.npu.gov.ua

У Луганській області в результаті дорожньо-транспортної пригоди загинула 18-річна дівчина, ще чотири людини - 17-річний водій і три пасажирки 17-18 років - постраждали. Подія сталася 23 серпня, близько 23.50. Про це повідомили в Нацполіції області.

“17-річний водій автомобіля Opel Astra, рухаючись автодорогою «Білокуракине-Луб'янка-Олексіївка» з смт. Білокуракине, не вибрав безпечної швидкості руху, через що не впорався з керуванням і на великій швидкості з'їхав на узбіччя і злетів у кювет", - йдеться в повідомленні.

У результаті ДТП 18-річна пасажирка від отриманих тілесних ушкоджень загинула на місці, водій і три пасажирки (17-18 річні дівчата) отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості.

Фото: lg.npu.gov.ua

Фото: lg.npu.gov.ua

Неповнолітньому водієві повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ознаками ч. 2 ст. 286 КК України «Порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого» і вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Нагадаємо, три людини загинули і 12 постраждали при аварії автобуса на українсько-молдовському кордоні. Автобус "Кишинів-Затока" зіткнувся з трактором, який їхав з вимкненими світловими сигналами.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram