ГоловнаСуспільствоПодії

На Житомирській трасі в ДТП з фурою загинули двоє людей (оновлено)

Фура на розвороті зіткнулася з двома легковими автомобілями.

На Житомирській трасі під Києвом у ДТП загинули двоє людей. Як повідомляє dtp.kiev.ua, фура на розвороті врізалася в два легкових автомобілі.

Аварія сталася в с. Ставище.

Від удару фура загорілася. Дорогу в місці аварії перекрито, на місці працюють рятувальники ДСНС, патрульна поліція і медики.

Оновлення. Сторінка "Київ Оперативний" уточнює, що загинули дві людини в легковому автомобілі, а водія фури на місці події немає. Також уточнюють, що в місці аварії розворот не передбачений, вантажівка вилетіла на зустрічну смугу через відбійник.

Управління поліції Житомирської області повідомляє, що аварія сталася о 06:10. Відомо, що водій вантажівки "Вольво" з турецькою реєстрацією виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з автомобілем ВАЗ.

Загиблі - водій ВАЗа, житель Києва 1990 року народження, і його пасажир, житель Чернігівської області, 1987 року народження.

Водій вантажівки - громадянин Туреччини, 1967 року народження, зник з місця аварії, його оголошено в розшук. Поліція просить можливих свідків повідомити про місце перебування турка. Передбачають, що він може звертатися по медичну допомогу і пересуватися в бік кордону.

Нагадаємо, минулого тижня в результаті зіткнення вантажівки з мікроавтобусом у Запорізькій області загинули 7 осіб.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram