ГоловнаСуспільствоПодії

Лікарі повідомили про стан постраждалих в аварії біля Кам'янського

За неофіційною інформацією, кількість госпіталізованих після ДТП перевищує оприлюднені дані.

Лікарі повідомили про стан постраждалих в аварії біля Кам'янського
Фото: 061.ua

Постраждалі під час зіткнення маршрутного мікроавтобуса і "КамАЗу" у п'ятницю вдень біля с. Кам'янське на трасі між Запоріжжям і Василівкою, госпіталізовані в три медичних заклади Запорізької області: Запорізьку обласну клінічну лікарню, Василівську районну лікарню і п'яту міськлікарню Запоріжжя.

Як повідомив Інтерфакс-Україна головний лікар Запорізької обласної клінічної лікарні Ігор Шишка, до медзакладу госпіталізовано вісім осіб, семеро з яких дорослі і одна дитина 2011 р. Її стан оцінюється як вкрай тяжкий.

За інформацією медиків, зараз за життя дитини борються бригади лікарів-анестезіологів та реаніматологів Запорізької обласної клінічної лікарні та обласної дитячої лікарні. У неї вже була зупинка серця.

Ще двоє постраждалих перебувають у реанімації Запорізької обласної клінічної лікарні. Інші госпіталізовані у відділення хірургії, нейрохірургії та травматології.

Всім постраждалим надається комплексна медична допомога. Медикаментами і препаратами крові всі вони забезпечені в повному обсязі.

Раніше в Національній поліції повідомляли, що в дорожній аварії загинули п'ятеро дітей і один дорослий. Крім цього, травми різного ступеня тяжкості отримали 12 осіб, серед яких також є неповнолітні.

За даними медиків, під час зіткнення маршрутки з вантажівкою на місці загинули чотири дитини - два хлопчики і дві дівчинки. Ще один хлопчик помер у лікарні.

Водночас лікарі неофіційно стверджують, що кількість госпіталізованих після ДТП перевищує оприлюднені дані. За словами співрозмовників агентства, загалом з місця ДТП до лікарні доставили 19 постраждалих, один з яких - неповнолітній хлопчик - згодом помер у медзакладі, ставши шостим загиблим.

В обласному главку поліції агентству не підтвердили цю інформацію, зазначивши, що в мікроавтобусі, який виконував нерегулярне перевезення з курортної Кирилівки, перебували 20 пасажирів. Чи могла кількість пасажирів, які реально перебували в мікроавтобусі, перевищувати заявлену, з'ясує слідство.

Заступник голови Нацполіції України Олександр Фацевич повідомив про шість загиблих у ДТП, з яких п'ятеро - діти. Також в аварії було травмовано 12 осіб. Поліція з'ясувала, що водій маршрутного таксі здійснював нерегулярні перевезення.

За оприлюдненими попередніми даними ДержНС, в результаті ДТП "загинули п'ять осіб, з них чотири дитини, постраждали 15 людей, зокрема одна дитина".

Раніше ЗМІ повідомляли, що у ДТП загинув один дорослий, а також п'ятеро дітей: четверо неповнолітніх загинули на місці події, ще одна дитина померла у лікарні. Також повідомлялося про щонайменше 17 постраждалих. Водночас кількість постраждалих варіювалося від 13 до 17.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram