ГоловнаСуспільствоПодії

У Сумах поліція розшукує родину застреленого екс-депутата

Анна Жук з дочкою зникли вчора вдень.

У Сумах поліція розшукує родину застреленого екс-депутата
Фото: http://www.uvdhmao.ru

У Сумах зникли дружина і дочка застреленого голови громадської організації, колишнього депутата Сумської міської ради та екс-директора міського департаменту містобудування та земельних відносин Анатолія Жука. Про це повідомив старший інспектор Нацполіції в Сумській області Володимир Крупецький, пише УНІАН.

У середу, 8 серпня, Анна Жук разом з дочкою мали приїхати до свекрухи, а потім до друга сім'ї, імені якого поліція не називає. Коли вони не з'явилися за обома адресами, родичі подали заяву про зникнення.

"На місце виїхала слідчо-оперативна група, зараз проводять першочергові слідчо-оперативні заходи для встановлення їх місцезнаходження. Якщо їх ми не знайдемо, то до Єдиного реєстру досудових розслідувань будуть внесені відомості за ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України", - зазначив Крупецький.

Адвокат сім'ї Анатолій Романюк від коментарів на цю тему відмовився. На прес-конференції за день до цього він повідомив, що правоохоронці тиснули на його клієнтку під час допиту в ніч після вбивства, коли її привезли до міськвідділу поліції о третій годині ночі 3 серпня і протримали там до 17:00.

"На сьогодні містом поширюються чутки, що Анна Жук є головним підозрюваним у справі про вбивство Анатолія Жука. Це не так, вона не має статусу підозрюваного. Але сьогодні я подав скаргу в прокуратуру про її незаконне утримання у відділі поліції", - заявив Романюк.

Нагадаємо, 2 серпня в Сумах застрелили колишнього депутата і екс-директора департаменту містобудування та земельних відносин Сумської міської ради 35-річного Анатолія Жука. У 2014 році він балотувався на посаду сумського міського голови. Останнім часом був головою громадської організації.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram