ГоловнаСуспільствоПодії

У Закарпатській області стріляли в начальника прикордонної застави

Потерпілого госпіталізовано.

У Закарпатській області стріляли в начальника прикордонної застави
Архив

У селі Великий Бичків Закарпатської області стріляли в начальника прикордонної застави.

Про це повідомляє Мukachevo.net з посиланням на поліцію.

Повідомлення про напад правоохоронці Рахівського відділення поліції отримали 7 серпня близько 19:00 вечора. У поліцію звернувся інспектор прикордонної служби. За його словами, побили майора, начальника прикордонної застави.

У поліції повідомили, що стався конфлікт між начальником прикордонної застави 1989 року народження і двома місцевими жителями. Поліція встановила особи учасників конфлікту - це житель села Великий Бичків, 1994 року народження, і житель Рахова, 1981 року народження. Один з чоловіків двічі вистрілив у прикордонника з офіційно зареєстрованої зброї з гумовими кулями "Вій".

Лікарі діагностували в потерпілого закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, перелом вилиці, одне кульове поранення в груди. Він перебуває в лікарні.

Відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.345 Кримінального кодексу (умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу тяжкого тілесного ушкодження у зв'язку під час виконання ним службових обов'язків).

Учасників конфлікту затримано згідно зі ст. 208 КПК, їх узяли під варту на три доби. Слідчі готують подання для обрання їм запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

Причину конфлікту з'ясовують. Місцеві ЗМІ називають інцидент "розбірками контрабандистів".

Нагадаємо, в червні Держприкордонслужба повідомила про напад на прикордонний загін. Щоб припинити незаконні дії, прикордонники відкрили вогонь по порушниках. Як з'ясувалося, нападники виявилися місцевими контрабандистами.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram