ГоловнаСуспільствоЖиття

Водій "Хаммера", який збив насмерть дитину в Києві, рік тому брав участь у груповому побитті

Поліція не взялася розслідувати злочин.

Водій "Хаммера", який збив насмерть дитину в Києві, рік тому брав участь у груповому побитті
Фото: Lb.ua

Водій автомобіля "Хаммер" Кирило Островський, який насмерть збив дитину в Києві, рік тому брав участь у груповому побитті.

Про це йдеться в сюжеті передачі "Надзвичайні новини", повідомляють "Факти.ICTV".

Зазначають, що 2017 року Островський разом з друзями напав на відвідувача торгового центру і побив його.

Як стверджує потерпілий киянин Сергій, якому тоді зламали ніс, за дев'ять місяців слідство так і не зрушило з місця. При цьому було багато свідків інциденту, а також відеозаписи з камери спостереження супермаркету, які зафіксували бійку.

Однак поліцейські не знайшли винних і не коментують цієї інформації.

Журналісти також знайшли будинок на Оболоні, де прописаний Островський, але сусіди стверджують, що хлопець там не живе. У квартирі проживає лише бабуся Островського, яка "дуже пишається своїм онуком".

Нагадаємо, увечері 24 липня на бульварі Лесі Українки Островський на пішохідному переході збив насмерть 10-річну дівчинку. Після цього він від'їхав на кілька метрів і намагався зняти номери з автомобіля. Островського затримали поліцейські, які не помітили в нього первинних ознак алкогольного сп'яніння. "Драгер" також показав, що водій був тверезим, перевірка на наркотики займе більше часу.

Прокуратура повідомила Островського про підозру у вчиненні ДТП, що призвела до загибелі дитини. Також вирішується питання про додаткову кваліфікацію його дій за ст. 135 КК України (залишення в небезпеці).

У четвер, 26 липня, суд заарештував його на два місяці без права внесення застави.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram