ГоловнаСуспільствоЖиття

Колишній голова Перечинської РДА, який збив насмерть двох жінок, відмовився від апеляції

Екс-чиновник визнає свою провину і готовий до негативних наслідків.

Колишній голова Перечинської РДА, який збив насмерть двох жінок, відмовився від апеляції
Фото: mukachevo.net

Колишній голова Перечинської РДА Закарпатської області Віктор Олефір 24 липня відмовився від апеляції у справі про смертельну ДТП, в якій загинули дві жінки. Про це повідомляє "Громадське радіо".

Під час засідання захисник Олефіра Анатолій Качайло повідомив суддям про рішення його підзахисного відмовитися від апеляції. Адвокат написав відповідну заяву відразу в залі суду, а Олефір підписав її.

Тож апеляційне провадження закрили.

Екс-голова РДА заявив, що не бажає розгляду апеляції на запобіжний захід і визнає свою причетність до ДТП.

"Я повідомив йому, що така апеляція подана. Вчора він висловив... що він не бажає розгляду цієї апеляції, оскільки свою причетність до ДТП визнає, усвідомлює її негативні наслідки. Які інші його суб'єктивні наслідки - я не знаю. Але я змушений був погодитися з його позицією", - підкреслив Качайло.

Нагадаємо, минулого тижня суд заарештував Віктора Олефіра на два місяці (до 11 вересня) без права внесення застави. Чиновника також звільнили з посади голови РДА.

Смертельна ДТП сталася пізно ввечері 13 липня. Голова РДА, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, скоїв дві аварії: спочатку в'їхав у "Жигулі", але не почекав на поліцію і покинув місце зіткнення; менше ніж через годину Олефір наїхав на двох жінок, одна з яких загинула на місці, а друга померла від отриманих травм у лікарні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram