ГоловнаСуспільствоПодії

У Львівській області дільничний прийшов угамувати дебошира і виявив плантацію конопель на балконі

У квартирі виявилися 23 рослини конопель і тара з висушеним "урожаєм".

У Моршині Львівської області дільничний офіцер поліції, який прийшов перевірити повідомлення про насильство в сім'ї, виявив на балконі у дебошира коноплі.

Як повідомляє прес-служба обласної поліції, правоохоронцям надійшло повідомлення про те, що 41-річний місцевий житель, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності, під час конфлікту з 74-річною матір'ю вигнав її з дому. Дільничний офіцер поліції, прибувши на місце події для з'ясування обставин, помітив на балконі у зловмисника підозрілі рослини.

Фото: lv.npu.gov.ua

За словами зловмисника, він вирощував коноплю виключно для власного споживання. Слідчо-оперативна група, прибувши за викликом дільничного, виявила у квартирі 23 рослини конопель, а також глиняний глечик і скляну банку ємністю 1,5 л, вже наповнені висушеним "урожаєм".

Фото: lv.npu.gov.ua

Затриманому повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних злочинів, передбачених ч. 1 с. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) та ч. 1 ст. 310 (посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене статтями - позбавлення волі на строк до трьох років.

Як повідомлялося, в селі Комарівка Київської області двоє киян виростили плантацію елітної коноплі на 5 млн гривень.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram