ГоловнаСуспільствоПодії

Військовослужбовець застрелився з автомата в Костянтинівці

За інформацією поліції, до такого кроку хлопця підштовхнули проблеми в сім'ї.

Військовослужбовець застрелився з автомата в Костянтинівці
Фото: simbanews.net

У Костянтинівці Донецької області військовослужбовець Операції об'єднаних сил наклав на себе руки, ймовірно, через проблеми в сім'ї.

Про це повідомив перший заступник начальника Костянтинівського відділення поліції Артем Кузнєцов, передає "Прапор індустрії".

Трагедія сталася 9 липня. Загиблому було 20 років.

За словами Кузнєцова, самогубство сталося на території військової частини, де служив боєць.

"До такого відчайдушного кроку хлопця, як повідомили в поліції, підштовхнули проблеми в сім'ї. Собі в рот з автомата Калашникова хлопець вистрілив після телефонної розмови з членами сім'ї", - пише видання.

Нагадаємо, в лютому головний військовий прокурор Анатолій Матіос заявив, що "в середньому на тиждень  2-3 особи вчиняють самогубства". Начальник Головного управління морально-психологічного забезпечення Збройних сил України Олег Грунтковський у відповідь заявив, що "інформація про те, що в середньому в зоні бойових дій на Донбасі щотижня вчиняють самовбивство 2-3 військовослужбовців не є правдою".

У відповідь Матіос опублікував дані Єдиного реєстру досудових розслідувань, згідно з якими в січні-лютому в Україні сталося 16 випадків суїциду серед військових.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram