ГоловнаСуспільствоЖиття

Туроператор Join Up! виправдався за затримки чартерних рейсів

В аеропорту "Львів" затримуються чотири рейси SkyUp.

Туроператор Join Up! виправдався за затримки чартерних рейсів

Туристичне агентство Join Up! виправдалося за затримки чартерних рейсів за напрямком Хургада 9 липня.

У заяві компанії зазначено, що у зв'язку із затримкою з технічних причин рейсу KUP7401 за замовленням туроператора Join UP! від 9 липня на напрямку Київ-Хургада авіакомпанією SkyUp Airlines була проведена заміна повітряного судна. Під час очікування авіакомпанія надала пасажирам воду і закуски (у проміжку часу з 9:00 до 10:00) і гарячий обід (близько 14:00).

Щодо рейсу Київ-Хургада, виліт якого був перенесений у зв'язку з технічною причиною, пасажирам з інших міст о 9:00 запропонували трансфер та поселення в готель.

Літак рейсу KUP7401 із пасажирами на борту вилетів згідно з новим графіком о 15:25 і зараз успішно приземлився в аеропорту Хургади.

Ця затримка вплинула на пов'язані рейси, повідомляє туроператор. Зокрема, туристи, які чекали вильоту з Хургади до Львова, були розміщені у готелі та забезпечені харчуванням в Єгипті.

Туристи рейсу KUP7413 Львів-Хургада були попереджені про перенесення часу рейсу на більш пізній час заздалегідь. Тому в аеропорт туристи заздалегідь не приїжджали.

"Туристи рейсу KUP7402 Хургада-Київ будуть забезпечені вечерею у готелі в Єгипті, після чого трансфером будуть доставлені в аеропорт для реєстрації на рейс (попередній час вильоту 10 липня о 01:00)", - повідомляють в компанії.

Зазначимо, напередодні міністр інфраструктури України Володимир Омелян заявив про подолання кризи з авіаперевезеннями, спричиненої масовими затримками рейсів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram