ГоловнаСуспільствоПодії

В Одесі співробітники охоронного агенства затримали зловмисників за розбій

Невідомі відібрали у хлопця в парку телефон.

В Одесі співробітники охоронного агенства затримали зловмисників за розбій
Фото: od.npu.gov.ua

Голова Національної поліції Одеської області Дмитро Головін вручив учора, 6 липня, подяку за мужність, проявлену наполегливість і професіоналізм двом співробітникам приватного правоохоронного агентства, які допомогли затримати зловмисника в центрі Києва. Про це повідомляє сайт Нацполіції в Одесі.

Як повідомляється, в одному з парків Одеси двоє невідомих чоловіків погрожували ножем 21-річному хлопцеві і відібрали мобільний телефон. На прохання про допомогу відреагували співробітники охоронного агентства, що випадково проходили повз, які "за гарячими слідами" встановили місцеперебування злочинців і затримали їх. Після чого викликали на місце події слідчо-оперативну групу Приморського відділу поліції м. Одеса.

За даними місцевих ЗМІ, працівники охоронного агентства є співробітниками "Агентства безпеки "Охоронно пожежний підрозділ "ПІВДЕНЬ".

Наразі суд обрав правопорушникам запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

За вказаним фактом триває досудове розслідування у рамках кримінального провадження щодо ч. 2 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Обом нападникам загрожує кримінальна відповідальність у вигляді позбавлення волі терміном до 10 років.

Нагадаємо, минулого року в Одесі чоловік, який став свідком вбивства, затримав зловмисника і передав його поліції.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram