ГоловнаСуспільствоЖиття

Порошенко передав військовим літак Ан-26

Президент відвідав авіаремонтний завод.

Порошенко передав військовим літак Ан-26
Фото: president.gov.ua

Президент Петро Порошенко передав літак Ан-26 Повітряним силам Збройних сил України.

Про це повідомляють на сайті президента.

Порошенко вручив сертифікат командирові екіпажу, майору Богдану Андрушку.

"Сьогодні, в цей важливий ювілейний день ми випускаємо в небо черговий Ан-26 Повітряних сил Збройних сил України. Упевнений, що будуть інші літаки, відремонтовані і підняті в небо професіоналами 410-го заводу. А в ході реформування оборонно-промислового комплексу ваше підприємство буде стратегічним в авіаційному кластері «Укроборонпрому»", - зазначив президент.

"Крила літаків, які сьогодні мають на озброєнні Повітряні сили, захищають українську землю і захищають життя українських воїнів", - додав він.

Фото: president.gov.ua

Фото: president.gov.ua

Порошенко підкреслив, що завдяки зусиллям окремих підприємств сьогодні укомплектовані необхідним озброєнням усі частини ЗСУ.

"Вирішується питання боєприпасів. Повністю реалізується програма будівництва гуртожитків для українських контрактників", - додав президент.

Фото: president.gov.ua

Він також вручив нагороди працівникам підприємства "за особистий внесок у розвиток вітчизняного авіабудування, багаторічну сумлінну працю та високий професіоналізм".

Нагадаємо, раніше миколаївський авіаремонтний завод "НАРП" достроково передав черговий відремонтований літак-розвідник Су-24МР Повітряним силам ЗСУ.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram