ГоловнаСуспільствоЖиття

Поліція призначила винагороду за допомогу в пошуку злочинця-втікача

За інформацію про Віталія Суржана обіцяють 50 тис. гривень.

Поліція призначила винагороду за допомогу в пошуку злочинця-втікача
Фото: pl.npu.gov.ua

Національна поліція в Полтавській області пропонує 50 тис. гривень винагороди людині, яка надасть корисну інформацію, що допоможе затримати втікача-злочинця.

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції в Полтавській області.

Поліція розшукує жителя Луганської області, 40-річного Віталія Суржана, засудженого за тяжкі та особливо тяжкі злочини.

Суржан був у сірому спортивному костюмі з капюшоном і бейсболці чорного кольору. Ріст чоловіка - 195 сантиметрів. У поліції зазначили і особливі прикмети - тату в вигляді двох котів (на грудях), Будди (на плечі) і хреста (на спині).

Суржан втік із залу суду в Миргороді в середу, 27 червня. Спочатку повідомлялося, що він пересувається на автомобілі Audi A6 з литовською реєстрацією, проте пізніше автомобіль виявили покинутим. Поліція припускає, що злочинець пересувається пішки або на громадському транспорті.

Правоохоронці закликають не вступати в контакт зі злочинцем, оскільки він може бути озброєний. Будь-яку інформацію, що може бути корисною для поліції, повідомляй за телефонами: (0532) 51-77-02 (ч/ч ГУНП в Полтавській області), (0532) 51-76-72 (ситуаційний центр ГУНП в Полтавській області), факс (0532) 56-77-24. Також можна відправляти інформацію електронною поштою Ситуаційного центру поліції Полтавщини [email protected].

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram