ГоловнаСуспільствоПодії

Столичного патрульного затримали за збут метамфетаміну

Затриманому оголошено про підозру.

Столичного патрульного затримали за збут метамфетаміну
Фото: Скриншот видео

У Києві затримали патрульного поліцейського за підозрою в збуті амфетаміну.

Про це повідомляє Департамент внутрішньої безпеки Нацполіції в Фейсбуці.

"Рядового патрульної поліції Києва було викрито у злочинній діяльності. Поліцейський у позаслужбовий час займався розповсюдженням психотропної речовини. Під час спроби збути 100 грамів амфетаміну дилера затримали співробітники внутрішньої безпеки НПУ і СБУ за сприяння керівництва Управління патрульної поліції Києва", - йдеться в повідомленні.

Поліція отримала інформацію, що патрульний з метою незаконного збагачення, займається збутом психотропної речовини і незабаром має намір продати велику кількість "товару".

"Спільними діями внутрішньої безпеки НПУ, СБУ, за підтримки керівництва патрульної поліції Києва, 30-річного поліцейського затримали біля одного з торгових столичних центрів в Оболонському районі. 100 грамів амфетаміну патрульний привіз клієнтові на власному автомобілі, але збути не встиг", - повідомили в департаменті.

Затриманому оголошено про підозру за ч. 3 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу.

Запобіжний захід йому обере суд.

Нагадаємо, 13 червня голова Нацполіції України та Адміністрація боротьби з наркотиками Мін'юсту США підписали меморандум про співпрацю.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram