ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві затримали квартирного злодія, на рахунку якого щонайменше десять квартир

Більшість обкрадених квартир були на лівому березі Києва.

Поліцейські затримали в Києві чоловіка, який за два роки пограбував, за його власними словами, до 30 квартир. Поліція підтвердила близько десяти злочинів.

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції Києва.

Поліцейські шукали злодія кілька місяців, а затримали після вчинення чергової крадіжки.

"Двоє чоловіків на автомобілі Subaru Forester приїхали до будинку на Дарницькому бульварі. Водій залишився за кермом, а пасажир попрямував до під'їзду. Там він пошкодив замок вхідних дверей квартири і потрапив до приміщення, а через якийсь час повернувся з речами, сів у машину й вони поїхали. Після цього його затримали", - розповіли в поліції.

Фото: kyiv.npu.gov.ua

У салоні автомобіля були вилучені викрадені ювелірні прикраси, комп'ютерна техніка, інструменти, відмички та гроші. Підозрюваний - 29-річний уродженець Луганської області, який у столиці винаймає квартиру.

Він був затриманий у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Водія автомобіля також допитали. Його роль і причетність до скоєння злочинів перевірять під час слідства.

Більшість обкрадених квартир були на лівому березі Києва, викрадені речі злодій здавав до ломбарду або продавав на ринках.

Відомості про подію занесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 185 ("Крадіжка") Кримінального кодексу України. За вчинене зловмиснику загрожує від трьох до шести років позбавлення волі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram