ГоловнаСуспільствоЖиття

"Укрзалізниця" призначила директора Львівської залізниці

Керувати Львівською філією буде Володимир Крот.

"Укрзалізниця" призначила директора Львівської залізниці
Фото: 112.ua

"Укрзалізниця" призначила директором своєї філії "Львівська залізниця" Володимира Крота.

Про це повідомила прес-служба УЗ.

"5 червня 2018 року в управлінні регіональної філії "Львівська залізниця" відбулася зустріч в.о. голови правління ПАТ "Укрзалізниця" з трудовим колективом Львівської магістралі, під час якої Євген Кравцов представив залізничникам Володимира Крота як директора регіональної філії. На цій посаді Володимир Крот повинен забезпечити стабільну і ефективну роботу регіональної філії "Львівська залізниця", - йдеться в повідомленні.

Крот закінчив Харківський інститут інженерів залізничного транспорту. Свою трудову діяльність він розпочав 1978 року на Південно-Західній залізниці.

З 1996 року обіймав керівні посади в головних управліннях Держадміністрації залізничного транспорту.

У 2014 році - начальник головного управління-головний ревізор з безпеки руху. З лютого 2016 і досі працював на посаді директора з інженерно-технічного забезпечення ПАТ "Укрзалізниця".

Нагадаємо, в січні в.о. голови "Укрзалізниці" Євген Кравцов звільнив начальника "Львівської залізниці" Івана Груника за результатами ревізії. В "УЗ" з цього приводу зазначили, що зробити це потрібно було ще раніше, оскільки Львівська філія лідирувала за кількістю поломок і пожеж на поїздах. Слідчі Генпрокуратури знайшли докази того, що Львівська залізниця робила закупівлі за необґрунтовано завищеними цінами, через що держава зазнала 284 млн гривень збитків.

У травні стало відомо, що Груник поновився на посаді через суд і планує повернутися на роботу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram