ГоловнаСуспільствоПодії

У столичному Гідропарку двоє чоловіків улаштували бійку зі стріляниною

Опоненти отримали травми голови, один із них - вогнепальне поранення.

У столичному Гідропарку двоє чоловіків улаштували бійку зі стріляниною
Фото: kyiv.npu.gov.ua

У Києві на території Гідропарку двоє чоловіків улаштували бійку, яка закінчилася стріляниною і пораненням одного з опонентів.

Про це повідомляють на сайті столичної поліції.

Зазначають, що близько пів на шосту ранку правоохоронцям надійшло повідомлення про те, що на території Гідропарку відбувається бійка. На місце виїхали автопатрулі та слідчо-оперативна група.

"У результаті події обидва опоненти отримали травми голови, один із них - вогнепальне поранення. Їм надано медичну допомогу", - повідомили в поліції.

Як розповів начальник слідчого відділу Дніпровського управління поліції Андрій Пасічник, правоохоронці оглянули місце події і поспілкувалися з лікарями, які надавали допомогу потерпілому з вогнепальним пораненням. Неподалік від місця події виявили стрільця.

Фото: kyiv.npu.gov.ua

"Попередньо ми встановили, що між двома відвідувачами кафе стався конфлікт, який переріс у бійку. В результаті одному з опонентів склянкою розбили голову, інший отримав сліпе вогнепальне поранення голови і руки. Обидва постраждалих зараз перебувають у лікарні", - уточнив Пасічник.

З місця події вилучено предмети, схожі на пістолет "Форт 12Р" і гільзи, які направили на експертизу.

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Нагадаємо, раніше в Тернополі чоловік поранив із пістолета двох відвідувачів кафе.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram