ГоловнаСуспільствоПодії

Іноземець за одну ніч пограбував 5 квартир у Луганській області і намагався порізати ножем поліцейського

Месяц назад он освободился из тюрьмы в России.

Іноземець за одну ніч пограбував 5 квартир у Луганській області і намагався порізати ножем поліцейського
Фото: news.start.crimea.ua

У Луганській області правоохоронці по гарячих слідах затримали серійного домашнього злодія, який намагався поранити поліцейського мисливським ножем. Про це інформує Нацполіція області.

"Правопорушник називає себе "Махмуд", він не є громадянином України, місяць тому звільнився з місць позбавлення волі в Росії. На території України перебуває незаконно. Цієї ночі він встиг пограбувати п'ять будинків, де забирав гроші і мобільні телефони", - йдеться в повідомленні.

Протягом ночі з 19 на 20 травня 2018 у Міловський відділ поліції надійшло п'ять повідомлень від громадян про вчинення крадіжок з проникненням в житло. Одному з потерпілих вдалося побачити зловмисника, чоловік зателефонував у поліцію і докладно описав прикмети невідомого, який потрапив до нього в будинок, вкрав майно і зник.

"Поліцейські почали відпрацьовувати територію. В районі тупика Елеваторський співробітники поліції побачили чоловіка, який підпадав під опис зловмисника. Це підтвердив і потерпілий, який був разом з нарядом поліції", - розповіли у відомстві.

Помітивши правоохоронців, злочинець забіг на територію непрацюючого фермерського господарства і дістав з кишені мисливський ніж. Це помітив офіцер поліції і попередивши чоловіка про застосування вогнепальної зброї, вистрілив вгору.

"Зловмисник не відреагував на попередження і почав рухатися з ножем в бік поліцейських. Поліцейському довелося вистрілити втікачеві в сідницю. Правоохоронці надали пораненому першу медичну допомогу і викликали швидку", - сказано в повідомленні.

Поліція проводить слідчі дії і встановлює всі обставини події.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що підозрювані в пограбуванні ювелірного магазину в Херсоні ховаються в Миколаївській і Одеській областях.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram