ГоловнаСуспільствоВійна

Полторак прибув у зону ООС

Міністр оборони обговорив питання і проблеми в зоні бойових дій

Міністр оборони України генерал армії України Степан Полторак здійснив робочу поїздку в район виконання завдань у рамках Операції Об'єднаних сил на території Донецької та Луганської областей.

Про це повідомляє прес-штаб ООС на сторінці у Фейсбуці.

Міністр оборони України заслухав командувача Об'єднаних сил генерал-лейтенанта Сергія Наєва й інших офіцерів об'єднаного командного пункту за напрямками діяльності.

"Я прибув сьогодні для того, щоб дізнатися, з якими труднощами ви зіткнулися зараз, на початку проведення операції, а найголовніше - визначити кроки, які нам потрібно здійснити для вирішення цих проблемних питань у найкоротші терміни", - зазначив Полторак.

Разом з офіцерами ООС генерал обговорив питання взаємодії військової і цивільної складових операції, інформаційного забезпечення операції, сприяння роботі журналістів, волонтерів та інших осіб, які допомагають ЗС України.

Наприкінці візиту міністр оборони України Степан Полторак заохотив кращих військовослужбовців, які виконують завдання в районі проведення Операції Об'єднаних сил.

Нагадаємо, 30 квітня в Україні закінчилася Антитерористична операція, з 1 травня контроль над лінією розмежування перейшов до Операції об'єднаних сил.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram