ГоловнаСуспільствоЖиття

Поліцію Луганської області очолив Сергій Колесник

Сергій Комісаров очолив поліцію Запорізької області.      

Поліцію Луганської області очолив Сергій Колесник
Сергей Колесник
Фото: npu.gov.ua

Новим начальником поліції Луганської області призначено Сергія Колесника замість Сергія Комісарова, який очолив поліцію Запорізької області, інформує департамент комунікації Нацполіції.

Глава Національної поліції Сергій Князєв представив нового керівника особовому складу обласної поліції під час відкриття Станично-Луганського відділу поліції 5 травня.

"За погодженням з міністром внутрішніх справ я представлю вам нового керівника поліції Луганської області - колишнього заступника начальника поліції Донецької області полковника поліції Сергія Колесника. За наказом голови Національної поліції України він приступив до виконання обов'язків з учорашнього дня", - сказав Князєв.

У Нацполіції повідомляють, що полковник Сергій Колесник 17 років працював у карному розшуку, пройшов шлях від оперуповноваженого до заступника начальника управління боротьби з організованою злочинністю ГУ МВС у Кіровоградській області.

2014 року він очолив кримінальну міліцію Маріуполя. 2015 року був призначений на посаду начальника місцевої міліції, а через кілька місяців став заступником начальника - начальником кримінальної поліції Донецької області.

Сергій Колесник також ніс службу в "гарячих точках", зокрема в Широкиному та Авдіївці, й особисто очолював усі оперативно-розшукові операції.

2017 року президент Петро Порошенко нагородив його відзнакою "За бездоганну службу".

Раніше в травні поліцію Миколаївської області очолив Анохін замість Мороза. Екс-керівника переводять до Києва, де він працюватиме науково.    

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram