ГоловнаСуспільствоВійна

За добу на Донбасі зафіксовано 38 обстрілів

Жоден український військовий не постраждав.

За добу на Донбасі зафіксовано 38 обстрілів
Фото: Макс Левин

За минулу добу російсько-окупаційні війська здійснили 38 обстрілів позицій українських військових на Донбасі.

На Донецькому напрямку зі 120- і з 82-міліметрових мінометів, а також з гранатометів різних систем агресор вів вогонь по укріпленнях у районі Пісків і Шахти Бутівка. 82-міліметрові міномети противник застосував поблизу Новотроїцького, а озброєння танка - поблизу Кам'янки. Також з гранатометів обстріляли захисників Авдіївки, Талаківки, Мар'їнки, Водяного і Піщевика, з великокаліберних кулеметів - захисників Кам'янки, Гнутового, Опитного, Водяного, Пісків, Новотроїцького і Павлополя, а з озброєння БМП - Гнутового, Пісків, Невельського і Піщевика. Крім того, стрілецьку зброю противник застосував по позиціях ЗСУ в районі Авдіївки, Лебединського, Кам'янки, Шахти Бутівка, Талаківки, Водяного і Гнутового, а поблизу Мар'їнки вів снайперський вогонь, повідомляє штаб АТО.

На Луганському напрямку із заборонених 120-міліметрових мінометів агресор вів вогонь по українських опорних пунктах під Троїцьким, а зі стрілецької зброї обстріляв захисників Станиці Луганської.

Унаслідок ворожого вогню жоден український військовий не постраждав.

Нагадаємо, 10 квітня російсько-окупаційні війська 64 рази обстріляли позиції українських військових на Донбасі. У результаті ворожого вогню четверо українських воїнів отримали поранення і один військовослужбовець - бойову травму.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram