ГоловнаСуспільствоВійна

Військові затримали жителя Горлівки, який воював за бойовиків

Він заявив, що приєднався до НВФ через відсутність роботи.

Військовослужбовці окремої механізованої бригади, які утримують позиції на Луганському напрямку, затримали жителя Горлівки Ігоря Солоїда, який воював за бойовиків.

"Я горлівський сам, місцевий. Працював на виробництві, збагачували вугілля, переробляли, відсилали на коксохіми на теплові електростанції. З березня 2015 року в Горлівці проходив службу, за місцем. Сім'ю годувати треба було, нічим. Дружина, дитина... Всі виробництва стоять, нічого не працює, спеціально так роблять, щоб нічого не запускали, нічого не робили, і люди йшли воювали, вбивали таких же православних. Православний на православного, брат на брата", - розповів він на камеру.

"Була б робота - відсотків 95% пішло б з армії. А то приходять, їх зараз називають 15-тисячники, приходять тільки отримувати гроші", - додав бойовик.

Він розповів, що на Донбасі присутні російські військові, які входять у вище командування ОРДЛО: "Вони командують нашим начальством, а наше начальство вже безпосередньо нами. Але накази отримують від радників російських".

"У Росії ми нікому не потрібні, це все брехня, а самі... Хто при грошах був, ті і зараз так залишилися. Всі магазини - Захарченко, всі бензоколонки і все інше", - заявив він.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram