ГоловнаСуспільствоПодії

Нардепа Левченка побили у Києві, він намагався кинути "коктейль Молотова" на акції проти забудови (оновлено)

Бійка сталася на Татарці.

Депутата Верховної Ради Юрія Левченка (партія "Свобода") побили в центрі Києві.

Фото: facebook.com/s.kutniak

Про це повідомив його однопартієць, депутат Київської міськради Святослав Кутняк у фейсбуці.

"Щойно на вулиці Половецькій 25-27, де ми разом з громадою з півчетвертої ранку протистояли кличківським тітушкам з благоустрою, щоб захистити майно місцевих мешканців і не допустити незаконну забудову, найманці Кличка жорстко (до втрати свідомості) побили народного депутата Юрія Левченка", - заявив Кутняк.

Після побиття Левченка доставили в одну з київських лікарень для обстеження.

Фото: facebook.com/s.kutniak

Ділянку на вулиці Половецькій передали торговому представництву Таджикистану, яке планує побудувати тут висотну будівлю. Але проблема в тому, що зараз там розташовані гаражі місцевих жителів, які категорично проти будівництва.

Оновлення. Поліція Києва прокоментувала інцидент, заявивши, що Левченко не звертався із заявою про побиття.

"Попередньо відомо, що біля гаражного кооперативу сталося зіткнення. Наряди поліції встановили, що працівники благоустрою, згідно з приписом, проводили демонтаж гаражів. На місце прибули народний депутат Юрій Левченко і депутат Київради Святослав Кутняк, які намагалися кинути пляшку із займистою сумішшю. У результаті виникла бійка, яку припинили правоохоронці. Після цього депутати поїхали з місця події. Із заявою про побиття в поліцію вони не зверталися. Повідомлення від лікарів теж не надходило", - заявили в поліції.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram