ГоловнаСуспільствоЖиття

Мітингувальники прибрали частину наметів з Маріїнського парку в Києві

Решту наметів обіцяють згорнути впродовж 3-4 днів.

Мітингувальники прибрали частину наметів з Маріїнського парку в Києві
Фото: Макс Требухов

Мітингувальники прибрали частину наметів, розгорнутих на території Маріїнського парку в Києві, решту планують прибрати в найближчі дні.

Про це повідомляє "Укрінформ".

Відзначають, що протестувальники пересунули паркан, який захищав намети в Маріїнському парку, далі від пам'ятника Ватутіну та ближче до Верховної Ради.

Як розповів народний депутат Єгор Соболєв у четвер планували прибрати 10 наметів з парку. Частину їх згорнули, а частину прибрати не вдалося, тому що вони примерзли.

"Залежно від погоди плануємо, що намети будуть згорнуті впродовж 3-4 днів, але ми не будемо прибирати всі намети з Маріїнського парку. Ми збережемо ті, які встановлені по лінії площі Конституції і туди, далі за паркан", - сказав Соболєв.

Він також заявив, що намети, які розташовані на проїжджій частині вулиці Грушевського, приберуть, "тільки-но буде прийнято закон в цілому про Антикорупційний суд".

Нагадаємо, 17 жовтня 2017 року прихильники лідера партії "Рух нових сил" Михайла Саакашвілі встановили намети на вулиці Грушевського і біля Верховної Ради. Вони вимагали від президента внести до парламенту законопроект про Антикорупційний суд.

1 березня 2018 року парламент прийняв цей законопроект у першому читанні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram