ГоловнаСуспільствоЖиття

Росія відновила пропуск вантажівок через кордон у Харківській області

Прикордонники рекомендують водіям утриматися від поїздок через велике скупчення машин.

Росія відновила пропуск вантажівок через кордон у Харківській області
ГПП "Гоптовка"
Фото: dpsu.gov.ua

Російська Федерація відновила в'їзд вантажівок, які прямують з України через пункт пропуску "Гоптівка" в Харківській області.

Про це повідомляють на сайті Державної прикордонної служби.

"У цей час, за інформацією, яка надійшла від російської сторони, поступово відновлюється оформлення вантажних автомобілів у пункті пропуску для автомобільного сполучення "Нєхотєєвка", який навпроти українського пункту пропуску "Гоптівка" в Харківській області", - йдеться в повідомленні.

За повідомленням російської сторони, вона відновила роботу обладнання для огляду вантажів, яке вийшло з ладу напередодні.

Як уточнив телеканалу "112 Україна" помічник голови Держприкордонслужби Олег Слободян, проблеми з трафіком на пунктах пропуску "Бачівськ" і "Катеринівка" утворилися через те, що пішов перерозподіл вантажівок КПП "Гоптівка".

У ДПСУ рекомендують водіям фур до завтра утриматися від поїздок у РФ, щоб дати можливість перетнути кордон авто, які вже назбиралися там.

Нагадаємо, в неділю біля пункту пропуску "Гоптівка" утворилася черга з 100 вантажних автомобілів, які російські прикордонники не пустили на територію РФ. Ще близько 100 машин повернулися в Україну, щоб попрямувати іншим маршрутом.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram