ГоловнаСуспільствоПодії

Під час пожежі в дитячій лікарні в Тернополі врятували 17 дітей і одну співробітницю

Працівницю архіву 1951 року народження з опіками пальців і ознаками отруєння чадним газом госпіталізовано.

Під час пожежі в дитячій лікарні в Тернополі врятували 17 дітей і одну співробітницю
Фото: ternopil.dsns.gov.ua

Увечері 14 лютого в Тернополі сталася пожежа в міській дитячій комунальній лікарні. Повідомлення про займання надійшло рятувальникам о 18:15.

Як

повідомляє прес-центр Державної служби з надзвичайних ситуацій, загоряння виникло в підвальному приміщенні одного з корпусів лікувального закладу - горіли матеріали в архівному приміщенні. Орієнтовна площа пожежі склала 30 м кв.

У результаті значного задимлення приміщень існувала загроза отруєння продуктами горіння пацієнтів і обслуговуючого персоналу лікувального закладу. У зв'язку з цим була проведена евакуація людей з будівлі.

"Усього пожежники за допомогою спецзасобів урятували 18 осіб, з них 17 дітей та 1 медичного працівника, яка постраждала в результаті пожежі. Вивели на свіже повітря 31 дитину і 60 дорослих. Крім того, до прибуття пожежно-рятувальних підрозділів персоналом лікарні була організована евакуація в незадимлені приміщення 107 дітей", - повідомляють у ДСНС.

Відзначають, що в результаті пожежі травмувалася працівниця архіву 1951 року народження. Її з опіками пальців і ознаками отруєння чадним газом госпіталізували.

Пожежу локалізували о 18:45, а о 19:30 повністю ліквідували. Причини і матеріальні збитки від пожежі встановлюють.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram