ГоловнаСуспільствоВійна

Тіла двох загиблих російських найманців передали в ОРЛО

Трупи були знайдені в районі селища Теплого Станично-Луганського району.

Військовослужбовці сил Антитерористичної операції і співробітники Національної поліції за посередництва громадської організації "Союз ветеранів Афганістану Луганської області" передали протилежній стороні останки двох загиблих, ймовірно членів незаконних збройних формувань.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

Фото: facebook.com/ato.news

"За словами представників гуманітарного проекту Збройних Сил України "Евакуація 200", трупи були знайдені під час пошукових робіт в районі селища Теплого Станично-Луганського району минулого року в загальному захороненні з шести тіл", - йдеться в повідомленні.

За результатами ДНК-аналізу, проведеного органами судово-медичної експертизи, були ідентифіковані чотири людини. Двоє з ідентифікованих вихідці з Луганської області, були передані протилежній стороні в січні, інші два - з Російської Федерації, передані сьогодні. Ідентифікація останків ще двох триває.

Фото: facebook.com/ato.news

Тіла були передані членам "Союзу ветеранів Афганістану Луганської області", які співпрацюють в рамках цього проекту.

Українські військові висловили сподівання, що проведена робота дасть позитивний результат і активізує заходи з пошуку загиблих і зниклих безвісти на територіях, тимчасово не підконтрольних уряду України, для подальшої їх ідентифікації, повернення додому, поховання і пам'яті.

Фото: facebook.com/ato.news

Раніше сьогодні "ДНР" віддала Україні 20 ув'язнених.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram