ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві знову залили Вічний вогонь цементом (додано відео)

Правоохоронці з'ясовують обставини інциденту.

У Києві знову залили Вічний вогонь цементом (додано відео)

Невідомі залили цементом Вічний вогонь у парку Слави в центрі Києва.

Про це повідомляють "Вартові.Еспресо" з посиланням на поліцію.

За даними правоохоронців, інцидент стався в понеділок, 20 листопада.

Зазначають, що Вічний вогонь залито цементом, а посередині поставлено хрест.

Оновлення 8:57. На місці події працюють поліція, газова служба і кінологи. За результатами перевірки події дадуть правову кваліфікацію, повідомляє прес-служба столичної поліції у Фейсбуці.

"Сьогодні близько 7-ї години ранку в поліцію надійшло повідомлення про те, що по вулиці Лаврській у парку Вічної Слави невідомі загасили Вічний вогонь, заливши його бетоном. На місці події поліцейські виявили і вилучили хрест, який правопорушники вставили у Вічний вогонь", - йдеться в повідомленні.

Слідчі встановлюють обставини події та причетних осіб. Поліція також перевіряє наявність записів камер відеоспостереження. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Оновлення 13:47. Прес-служба "Київгазу" опублікувала відео, на якому зафіксовано правопорушення. Відеокамеру встановили біля меморіалу після попереднього акту вандалізму.

Запис передано в поліцію.

Нагадаємо, це вже не перший такий випадок у Києві. В ніч з 6 на 7 листопада невідомі залили Вічний вогонь цементним розчином. Поліція, яку викликали вранці, знайшла вісім відер, в яких, швидше за все, порушники принесли цемент.

Торік Вічний вогонь у Києві накрили величезним портретом Володимира Путіна.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram