ГоловнаСуспільствоЖиття

З початку доби на Донбасі поранено двох військовослужбовців

Бойовики 14 разів порушили режим тиші в зоні АТО.

З початку доби на Донбасі поранено двох військовослужбовців
Фото: Макс Левин

З початку доби бойовики 14 разів порушили перемир'я в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі. В результаті двоє українських військовослужбовців отримали поранення.

Про це повідомляє прес-центр АТО у Фейсбуці.

На Луганському напрямку зі 120-мм мінометів і стрілецької зброї терористи обстріляли позиції українських військових поблизу Луганського, з мінометів калібру 82 мм - в районі Лопаскиного і Троїцького.

"Крім того, протягом дня окупанти провокували наших військовослужбовців в районі Кримського і Зайцевого", - наголошується в повідомленні.

На Донецькому напрямку під вогнем піхотного озброєння опинилися захисники Авдіївки, Пісків, Мар'їнки і Старогнатівки, а поблизу Новотроїцького позиції ЗСУ обстрілював снайпер. Також в районі Маріуполя ворог випустив близько двох десятків мін калібру 120 і 82 мм по захисниках Водяного.

"За необхідності військовослужбовці сил АТО давали ворогові жорстку відповідь зі стрілецької зброї і гранатометів", - наголошується в повідомленні.

Нагадаємо, Німеччина виділила 1,5 млн євро Міжнародного комітету Червоного Хреста для надання гуманітарної допомоги жителям Донбасу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram