ГоловнаСуспільствоПодії

12 затриманих у київському клубі Jugendhub визнано ухильниками

Усього у військкомат доправили 32 осіб.

12 затриманих у київському клубі Jugendhub визнано ухильниками
Архив
Фото: dyvys.in

12 осіб, затриманих у нічному клубі Jugendhub у Києві і відправлених у військкомат, визнано ухильниками, зараз вони проходять медогляд.

Про це повідомив начальник відділу комплектування та призову - заступник начальника управління призову та комплектування ГУ персоналу Генштабу Збройних Сил України Валерій Дендебера на брифінгу, пише "Інтерфакс-Україна".

"12 осіб були визнані такими, що ухиляються від виконання військового обов'язку. Рішення щодо них буде ухвалено відповідними військовими комісіями. Зараз вони проходять медогляд, відповідні професійно-психологічні відбори", - сказав він.

Дендебера уточнив, що спецоперація була проведена представниками Національної поліції, стосовно участі в цих заходах військових комісарів буде проведено перевірку.

Нагадаємо, в ніч на 28 жовтня правоохоронці затримали в нічному клубі Jugendhub у Шевченківському районі Києва 17 осіб, у яких були наркотичні речовини. Крім того, співробітники військового комісаріату доправили 32 осіб у пункт збору призовників, запідозривши їх в ухиленні від призову на строкову службу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram