ГоловнаСуспільствоПодії

У Харкові чоловік хотів стрибнути з балкона з мотузкою на шиї

Його відрадили патрульні поліцейські.

У Харкові чоловік хотів стрибнути з балкона з мотузкою на шиї

У Харкові патрульна поліція врятувала від самогубства чоловіка, який хотів кинутися з балкона з мотузкою на шиї. Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції.

Вночі 22 жовтня патрульні отримали виклик на конфлікт в одній з квартир на вулиці Петра Григоренка. На місці правоохоронці з'ясували, що сварка відбулася між колишнім подружжям. Патрульні провели бесіду з чоловіком і жінкою, після чого ті відмовилися від написання заяв.

Але вже через 15 хвилин заявниця знову зателефонувала в поліцію. Як з'ясувалося, після того, як конфлікт було залагоджено, жінка пішла до себе додому на сусідню вулицю, а екс-чоловік пішов за нею. Чоловік заліз на балкон другого поверху, прив'язав мотузку на шию і збирався стрибнути. На щастя, прибулі на місце патрульні змогли відрадити чоловіка від самогубства, після чого передали його лікарям швидкої.

Нагадаємо, що у Києві 26 вересня перекривали рух Петрівською алеєю біля стадіону "Динамо" через чоловіка, який спустився на опори Паркового мосту і погрожував з нього зістрибнути. Він простояв на мосту близько двох годин, але після тривалої розмови з психологами передумав стрибати.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram