ГоловнаСуспільствоПодії

Миколаївські патрульні затримали на дорозі п'ятьох п'яних військових

Правоохоронцям після погоні довелося навіть зробити попереджувальний постріл у повітря.

Миколаївські патрульні затримали на дорозі п'ятьох п'яних військових
Фото: novosti-n.org

Близько 5:00 п'ятниці співробітники патрульної поліції Миколаєва кинулися в погоню за мікроавтобусом, який рухався з вимкненим світлом фар, повідомляють "Новости-N". У машині виявилися п'яні військові.

Патрульні по гучномовцю зажадали зупинитися, але водій мікроавтобуса пришвидшив хід.

На вулиці Садовій машина, виїхавши на смугу зустрічного руху і ледь не скоївши зіткнення із зустрічним транспортом, розвернулася і поїхала в бік вулиці Пушкінської, де звернула на вул. Наваринську і поїхала проти напрямку одностороннього руху. Після цього мікроавтобус звернув на вул. Адмірала Макарова, звідти на вул. Микільську, де, ледь не збивши патрульного, звернув на вул. Потьомкінську. Там під час повороту на вул. Артилерійську мікроавтобус зачепив електроопору і був заблокований патрульними автомобілями.

В автомобілі перебували 5 осіб з явними ознаками алкогольного сп'яніння. Вони чинили опір патрульним, намагалися втекти з місця події. Правоохоронцям довелося навіть зробити попереджувальний постріл у повітря, оскільки була підозра, що в чоловіків є зброя. У підсумку всіх було затримано.

Водієві мікроавтобуса було запропоновано пройти алкотест Драгер, але він відмовився. У медустанові аналіз показав 0.9 проміле. Усі затримані - військовослужбовці однієї з військових частин Миколаєва. Всі були п'яні, їх передали військовій поліції.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram