ГоловнаСуспільствоВійна

У Мар'їнці потребують ремонту 600 приватних будинків, 35 з них потрібно відновлювати з фундаменту, - Жебрівський

Завершено відновлення семи багатоповерхівок міста.

У Мар'їнці Донецької області ремонту потребують 600 приватних будинків, 35 з них потрібно відбудовувати від фундаменту.

Про це повідомив голова Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський.

"У Мар'їнці проінспектував стан виконання робіт з відновлення пошкоджених квартир в багатоповерхових житлових будинках. За рахунок обласного бюджету плануємо провести роботи на 20 об'єктах, поки що завершили 7... Не почалися роботи або виконаний незначний обсяг робіт у 10 житлових будинках... Терміново виконуються покрівельні роботи в будинку №37 на вулиці Заводській", - написав Жебрівський у Facebook.

За його словами, за рахунок обласного бюджету планується провести відновлювальні роботи в 20 багатоповерхових житлових будинках. Наразі завершено відновлення семи багатоповерхівок міста.

Водночас він підкреслив, що гострою залишається проблема відновлення приватного житла, оскільки "закон нам не дозволяє виділяти на це кошти".

"У питанні відновлення приватного житла ми пішли таким шляхом: виділили 27 млн грн на будівельні матеріали, з працівників ДСНС сформували ремонтні бригади і почали таким чином відновлювати - за таким принципом вже працюємо в Авдіївці, скоро будемо в Мар'їнці і Красногорівці", - додав Жебрівський.

Напередодні повідомлялося, що в результаті обстрілу Мар'їнки пошкоджено сім будинків. Постраждалих, за попередніми даними, немає.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram