ГоловнаСуспільствоВійна

Сили АТО не зазнали втрат за добу

Зафіксовано 32 обстріли, зокрема 20 прицільних. 

Сили АТО не зазнали втрат за добу
Фото: Макс Левин

Бойовики на Донбасі у вівторок, 5 вересня, 32 рази відкривали вогонь по позиціях української армії. 20 обстрілів були прицільними. За минулу добу супротивник не застосовував мінометів та іншого важкого озброєння. Втрат серед українських військових немає.

Про це повідомляє штаб АТО.

Наприкінці дня незаконні збройні формування обстрілювали позиції ЗСУ на Донецькому і Приморському напрямках. Так, з 18:00 і до опівночі бойовики тричі відкривали вогонь із гранатометів у районі Лебединського, двічі - біля Водяного. Кілька разів з озброєння БМП і великокаліберних кулеметів ворог бив по позиціях на підступах до Старогнатівки. Факти відкриття вогню зі стрілецької зброї зафіксовано біля Гнутового й Широкиного.

На Донецькому напрямку найнеспокійніше наприкінці доби було в районі Зайцевого. Тут за вечір та ніч бойовики 5 разів обстріляли опорні пункти ЗСУ зі стрілецької зброї. Під вогонь з великокаліберних кулеметів потрапили сили АТО в околицях Авдіївки і на шахті Бутівка.

На Луганському напрямку зберігалася тиша.

Нагадаємо, проект закону про реінтеграцію Донбасу передбачає введення терміну "операція з оборони України" замість антитерористичної операції.  

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram