ГоловнаСуспільствоЖиття

Суд заарештував без права застави фігуранта справи про перестрілку в Дніпрі

Другому підозрюваному запобіжний захід не обирали, оскільки йому знадобилася термінова операція.

Суд заарештував без права застави фігуранта справи про перестрілку в Дніпрі
Фото: informator.dp.ua

Суд заарештував терміном на 60 діб одного з підозрюваних у справі про перестрілку в центрі Дніпра - Олександра Лакізу, повідомляє "112 Україна".

Суд повністю задовольнив клопотання прокуратури. Можливість внесення застави для нього не передбачена.

"Прокурори просили без можливості внесення застави, тому що вважають, що Лакіза може або втекти, або спотворити всі докази, які свідчать про те, що саме він стріляв у людей 24 липня", - йдеться в повідомленні.

Ще одному підозрюваному запобіжний захід сьогодні не обирали, оскільки йому знадобилася термінова операція, передає Depo.Дніпро.

Раніше видання повідомило, що Лакіза своєї провини не визнає, стверджує, що на діловій зустрічі між Саакяном і канадським інвестором Яковом Давидовим в ресторані був без зброї. Стріляти почав після того, як йому приставили пістолет до спини, вирвавши зброю у нападника. За його словами, першим відкрив вогонь Едмонд Саакян.

Відомо, що Лакіза вже мав судимість у 2016 році - 5 років позбавлення волі з випробувальним терміном 3 роки.

Нагадаємо, 24 липня близько 20:00 в центрі Дніпра сталася перестрілка. Двоє ветеранів АТО загинули, п'ятеро поранених потрапили в лікарню. Колишній боєць АТО, адвокат Едмонд Саакян, який отримав напередодні в Дніпрі п'ять кульових поранень під час перестрілки, повідомив, що причиною конфлікту було вимагання грошей у його брата.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram