ГоловнаСуспільствоЗдоров'я

Рошен купила "баню" для центру дитячої кардіохірургії за 2 млн гривень Новости компаний

"Баня" - спеціальний терморегулювальний апарат, життєво необхідний дитині під час операції, коли повністю зупиняється серце.

Рошен купила "баню" для центру дитячої кардіохірургії за 2 млн гривень

Корпорація Рошен купила і передала Центру дитячої кардіохірургії та кардіології МОЗ України терморегулювальний апарат, він же мовою лікарів «баня», за 2 млн грн. Це медичне обладнання необхідне для операцій, коли дитині повністю зупиняють серце, а життя підтримують завдяки штучному кровообігу. На рік таких операцій у Центрі проводять близько 300. Попередня «баня» відпрацювала своє і вийшла з ладу, залишивши лікарів у критичному стані.

Корпорація Рошен допомагає Центру дитячої кардіохірургії та кардіології менш ніж рік, але за цей час встигла надати підтримку на 5 млн грн. Це друга дитяча медична державна установа, яку компанія взяла під своє крило - вже понад два роки Рошен системно реалізовує благодійний проект допомоги лікарні і поліклініці ОХМАТДИТ (м.Київ). До кінця року сума проекту наблизиться до 80 млн грн.

«Усе це стало можливим завдяки спільним зусиллям Рошен і покупців, які вподобали нашу продукцію. Тож кожен робить свій внесок у добрі справи», - прокоментувала Ірина Пономаренко, директор з розвитку соціальних проектів корпорації Рошен.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram