ГоловнаСуспільствоПодії

У ДТП з автобусом і вантажівкою в Татарстані загинули 14 людей

У ДТП з автобусом і вантажівкою в Татарстані загинули 14 людей
Фото: 16.mchs.gov.ru

Вночі 2 липня у Татарстані пасажирський автобус, який прямував з міста Самари в місто Іжевськ, зіткнувся з вантажівкою. В результаті аварії автобус перекинувся і загорівся.

Про це повідомляє МНС Росії.

З 28 осіб, які їхали в автобусі, 14 людей загинули, зокрема дві дитини. 12 отримали тяжкі травми і опіки, трьох відпустили на амбулаторне лікування з легкими травмами.

У Слідчому комітеті Росії вважають, що аварія могла статися через те, що водія автобуса засліпило світлом фар. На місці аварії працює слідча група, з'ясовуються причини події.

На фото, опублікованих МНС, видно, що автобус вигорів практично повністю. Водій автобуса живий і зараз дає свідчення, заявив керівник прес-служби управління МНС Татарстану Андрій Родигін.

Фото: 16.mchs.gov.ru

Він також повідомив, що в Заїнському районі республіки введено режим надзвичайної ситуації муніципального характеру.

Фото: 16.mchs.gov.ru

На місце аварії вилетів прем'єр-міністр Татарстану Олексій Пєсошин. В республіці оголошено жалобу у зв'язку з трагедією.

Нагадаємо, що минулої неділі на автодорозі Біловодськ - Станиця Луганська в районі с. Нижня Вільхова Станично-Луганського району перекинувся мікроавтобус з людьми. В результаті аварії постраждали 12 осіб.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram