ГоловнаСуспільствоВійна

Сили АТО не зазнали втрат з початку доби

Зафіксовано 10 обстрілів.

Сили АТО не зазнали втрат з початку доби
Фото: facebook.com/ato.news

Російсько-терористичні бандформування на Донбасі з опівночі вівторка 10 разів обстрілювали опорні пункти Збройних сил України. Втрат серед бійців сьогодні не було.

У порівнянні з попереднім днем кількість ворожих збройних провокацій дещо зросла. Неодноразово противник застосовував і міномети різних калібрів, повідомляє штаб АТО.

На Приморському напрямку після відносного затишшя, яке спостерігалося на цій ділянці протягом останніх двох днів, бойовики знову активізувалися. Зі стрілецької зброї неодноразово обстрілювали позиції ЗСУ в районі Гнутового і Павлополя. Вранці найманці під прикриттям вогню з автоматичних станкових гранатометів і стрілецької зброї випустили півтора десятка 82-мм мін із західних околиць Донецька по захисниках Мар'їнки.

На Донецькому напрямку вночі окупанти з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї відкривали вогонь по позиціях в передмісті Авдіївки. На світанку з 120-мм мінометів і зенітної установки противник бив по укріпленнях сил АТО поблизу Луганського. Вранці і в другій половині дня бойовики з мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних модифікацій і стрілецької зброї обстрілювали українських військових біля Кам'янки.

На Луганському напрямку у вівторок ситуація частково стабілізувалась. Бойовики тільки один раз застосували зброю - вони обстріляли один з опорних пунктів з 82-мм мінометів.

Нагадаємо, протягом понеділка бойовики 18 разів обстріляли позиції українських військовослужбовців на Донбасі. Втрат сили АТО не зазнали.

З 24 червня на Донбасі оголошено чергове перемир'я.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram