ГоловнаСуспільствоПодії

У Василькові 18-річний водій BMW збив двох пішоходів на узбіччі та втік

Одна постраждала померла на місці, другий - у реанімації.

У Василькові 18-річний водій BMW збив двох пішоходів на узбіччі та втік

У місті Васильків Київської області водій автомобіля BMW на узбіччі дороги збив двох пішоходів і зник з місця події.

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції у Фейсбуці.

"Сьогодні о 00:35 год у м. Васильків на вул. Тракторній автомобіль BMW на польській реєстрації не обрав безпечної швидкості руху та скоїв наїзд на двох пішоходів, які рухалися у тому ж напрямку по узбіччю дороги. Водій з місця пригоди зник. Очевидці події викликали поліцію і швидку допомогу", - йдеться в повідомленні.

В результаті зіткнення 53-річна мешканка столиці від отриманих тілесних ушкоджень померла на місці події до приїзду швидкої. 47-річного уродженця Тернопільської області з численними травмами доставили в реанімаційне відділення лікарні.

Під час оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили і затримали водія - 18-річного місцевого жителя. Зараз він проходить медичний огляд.

Вирішується питання про обрання запобіжного заходу. Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу.

Нагадаємо, влітку минулого року у Василькові сталася смертельна ДТП - п'яний водій збив на смерть двох дітей. Патрульним, які приїхали на місце трагедії, ледве вдалося тоді врятувати водія від самосуду натовпу.

Суд засудив його до 10 років в'язниці.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram