ГоловнаСуспільствоВійна

П'ять військових були поранені на Донбасі в п'ятницю

Найбільше обстрілів було в районі Маріуполя.

П'ять військових були поранені в результаті бойових дій на Донбасі в п'ятницю. Протягом доби підтримувані Росією бойовики 43 рази відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України.

Про це йдеться в ранковому зведенні штабу АТО.

Найбільше обстрілів було в районі Маріуполя. З мінометів калібру 120-мм, гранатометів, великокаліберних кулеметів і озброєння БМП бойовики відкривали вогонь по захисниках Новогригорівки. Міномети калібру 82-мм, гранатомети різних систем, кулемети великих калібрів і вогонь снайперів застосовувалися в районі Красногорівки. Опорні пункти українських військ поблизу Мар'їнки бойовики турбували вогнем з 82-мм мінометів і стрілецької зброї. З протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів вони обстрілювали позиції в Водяному, Широкиному і Березовому. Кулемети великих калібрів застосовувалися поблизу Чермалика, по захисниках Новотроїцького били БМП і снайпери. Морських піхотинців ЗСУ поблизу Гнутового і Талаківки обстрілювали зі стрілецької зброї.

На донецькому напрямку, в бік українських опорних пунктів у районах Авдіївки і Верхньоторецького бойовики відкривали вогонь з мінометів калібру 82-мм і гранатометів різних систем. З великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї вони вели вогонь по позиціях поблизу Кам'янки. Протитанкові гранатомети противник застосовував проти захисників Пісків і Зайцевого, а по позиціях в районі Опитного стріляли з озброєння БМП.

На луганському напрямку, по захисниках Катеринівки та Станиці Луганської бойовики вели вогонь з гранатометів, а великокаліберні кулемети застосовувалися поблизу Кримського.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram