ГоловнаСуспільствоВійна

Штаб АТО: 81 обстріл, 6 бійців поранено, 2 отримали бойові

Для зниження вогневої активності супротивника, підрозділи сил АТО відкривали вогонь у відповідь.

Штаб АТО: 81 обстріл, 6 бійців поранено, 2 отримали бойові
Фото: facebook.com/ato.news

За минулу добу, 25 березня, російсько-окупаційні війська 81 раз обстріляли позиції українських військ, поранено шістьох військовослужбовців сил АТО, ще двоє отримали бойові травми.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

"У районі проведення антитерористичної операції ситуація залишається напруженою. За минулу добу російсько-окупаційні війська 81 раз обстріляли позиції українських військ", - йдеться в ранковому зведенні штабу АТО.

Відзначено, що найбільшу кількість обстрілів було зафіксовано на Маріупольському напрямку, де ворог активно використовував зброю, заборонену Мінськими домовленостями. Зокрема, терористи вели вогонь по позиціях українців зі 122-міліметрової артилерії, мінометів і гранатометів різних калібрів.

Водночас у штабі наголосили, що для зниження вогневої активності супротивника, підрозділи сил АТО відкривали вогонь у відповідь.

"За добу поранено шість військовослужбовців сил АТО, ще двоє отримали бойові травми", - резюмували у відомстві.

Нагадаємо, що у суботу до 18 годин бойовики 39 разів обстріляли позиції українських військових.

Також повідомлялося, що в прифронтовому селищі Зайцеве біля Горлівки в результаті мінометного обстрілу з боку бойовиків "ДНР" загинули двоє мирних жителів - чоловік 1959 року народження і жінка 1964 року народження.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram