ГоловнаСуспільствоПодії

Держприкордонслужба посилила охорону східної ділянки кордону через вибухи в Балаклії

Ситуація на кордоні з Росією контрольована.

Держприкордонслужба посилила охорону східної ділянки кордону через вибухи в Балаклії
Фото: dpsu.gov.ua

У зв'язку з пожежею, що виникла вночі на складі Міноборони в місті Балаклія Харківської області, Державна прикордонна служба України посилила охорону східної ділянки кордону.

Як повідомляє прес-служба Держприкордонслужби, силами підрозділів Східного регіонального управління і резервів відомства збільшено щільність прикордонних нарядів поза пунктами пропуску, посилено заходи безпеки в пунктах пропуску, уточнено взаємодію зі ЗСУ, СБУ, з ДСНС, Національною поліцією і Національною гвардією.

"У цей час ситуація на ділянках кордону в межах Чернігівської, Харківської, Сумської та Луганської областей контролюється. Усі пункти пропуску працюють у штатному режимі", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, вночі в місті Балаклія Харківської області на території військового складу Міністерства оборони виникла пожежа з подальшою детонацією боєприпасів. Проводиться евакуація населення (близько 15 тис. осіб).

За даними військової прокуратури, причиною пожежі стала диверсія.

На найбільшому в Україні складі зберігають 138 тис. тонн боєприпасів. Найнебезпечніші - снаряди для САУ "Акація" із зоною дії до 20 км.

Даних про людські жертви немає.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram