ГоловнаСуспільствоЖиття

Інвестуємо розумно!

Куди і як вкладати кошти в умовах економічної невизначеності

Інвестуємо розумно!

Президентство Дональда Трампа, санкції проти Росії й інші події на світовій арені продовжують стрясати фінансові ринки і випробовувати їх на міцність. Такі умови економічної невизначеності змушують усе більший відсоток населення задуматися про додаткові способи вкладення коштів і заробітку.

Один у полі воїн

Ті, хто вважає за краще самостійно стояти біля керма свого фінансового благополуччя, обирають трейдинг. Суть трейдингу проста: купити дешевше зараз, щоб продати дорожче потім. Наприклад, навіть за нормальних умов коливання курсу долара можуть становити пару десятків копійок на день. А уявіть, що мова йде про дійсно великі суми. Навіть невелика зміна курсу здатна принести відчутні дивіденди.

Однією з головних переваг самостійної роботи на фінансових ринках є її доступність. Фактично все, що потрібно - це інтернет-з'єднання і надійний брокер. У СНД представлено кілька таких компаній, але лише одна з них є форекс-брокером №1 відразу за двома ключовими показниками: за кількістю активних клієнтів і торговим оборотом. Це Альпарі.

Валютний ринок працює в будь-який час дня і ночі (крім суботи та неділі), тому трейдер може орієнтуватися на власні вподобання: хтось приділяє торгівлі лише кілька хвилин на день, а хтось проводить години перед терміналом, здійснюючи безліч угод. Трейдинг цілком реально поєднувати з основною роботою - торгувати можна у вільний час з дому.

Крім іншого, Альпарі надає своїм клієнтам безкоштовний доступ до аналітичних сервісів. Щодня можна користуватися оглядами ринків, експертними думками, прогнозами інвестиційних радників й іншими сервісами, які дозволять грамотно оцінити економічну ситуацію і прийняти правильне рішення щодо майбутньої угоди.

Довіряємо як собі

Щодо інвестування, то тут більшість наших співвітчизників дотримуються вельми консервативних поглядів. Найпопулярнішим інструментом досі залишається банківський вклад, не дивлячись на те, що процентні ставки практично перестали покривати інфляцію. В той самий час на ринку існують інвестиційні продукти, про які широка громадськість просто не знає.

Наприклад, сервіс ПАММ-рахунок, який вже встиг зарекомендувати себе як дуже ефективний інструмент для отримання прибутку серед інвесторів. Його прибутковість може в рази перевищувати прибутковість вкладів. Сервіс передусім буде цікавий тим, хто не має вільного часу на вдумливе знайомство з трейдингом. Принцип роботи ПАММ-рахунків досить простий: угоди на валютному ринку здійснює досвідчений трейдер, а інвестори беруть участь лише грошима. За процес торгівлі - від вибору стратегії до купівлі-продажу конкретної валюти - відповідає трейдер, керуючий ПАММ-рахунком, клієнти ж обирають, коли вкласти і, відповідно, коли зняти кошти з рахунку. Найважливішою особливістю є те, що трейдер обов'язково інвестує в торгівлю свої особисті кошти. Це додатково мотивує його на досягнення кращих результатів і гарантує обдуманість його дій.

Природно, будь-які операції на валютному ринку передбачають певний ризик. Успішний інвестор - інформований інвестор. Тож перш ніж приймати рішення про вкладення коштів, рекомендуємо звернутися в компанію Альпарі - і ваші гроші почнуть працювати на вас!

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram