ГоловнаСуспільствоВійна

За добу на Донбасі загинули п'ятеро військових

Дев'ять бійців отримали поранення, четверо травмовані.

За добу на Донбасі загинули п'ятеро військових
Фото: пресс-служба президента

За минулу добу в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі загинули п'ятеро військових, дев'ять отримали поранення і четверо травмовані.

Про це повідомляє прес-центр АТО у Фейсбуці.

На Маріупольському напрямку, використовуючи реактивні системи залпового вогню БМ-21 "Град", окупанти випустили 20 снарядів в напрямку Талаківки. Використавши реактивну систему Град "П", артилерію калібру 122 мм, міномети різних калібрів, гранатомети і стрілецьку зброю, терористи вели вогонь по Водяному. Зі 122-міліметрової артилерії також обстрілювали Лебединське і Красногорівку. З гранатометів і стрілецької зброї - Гнутове, Павлопіль, Широкине, Красногорівку і Талаківку. По Широкиному також вели вогонь БТР і БМП противника.

На Донецькому напрямку в районі Авдіївки бойовики двічі намагалися штурмувати позиції сил АТО і, зазнавши втрат, відступили. Протягом дня терористи продовжили обстріли з мінометів різних калібрів по Верхньоторецькому, Авдіївці, Опитному, Луганському, Зайцевому і Кам'янці. По Новгородському і Пісках відкривали вогонь з танків.

На Луганському напрямку з мінометів різних калібрів і гранатометів обстрілювали Новоолександрівку, Троїцьке, Попасну і Новозванівку.

Усього зафіксовано 56 обстрілів.

Нагадаємо, вчора, 29 січня, дві групи бойовиків намагалися штурмувати промзону Авдіївки. Протягом ранкових боїв загинули троє українських бійців. Згодом стало відомо, що під час обстрілів бойовиків Авдіївку було знеструмлено.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram