ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики застосували важку артилерію в Луганській області

У п'ятницю на Донбасі було 38 обстрілів.

Бойовики "ДНР" і "ЛНР" в п'ятницю 38 разів відкривали вогонь по позиціях українських військових, повідомляється в ранковому зведенні штабу АТО. Причому на луганському напрямку в районі Новозванівки і Новоолександрівки близько опівночі вони застосували важку артилерію калібру 152 мм і 122 мм.

У Новозванівці також стріляли з мінометів калібру 120 мм, а в Новоолександрівці - з мінометів калібру 82 мм, гранатометів, кулеметів і стрілецької зброї. Загалом в Луганській області було зафіксовано 15 обстрілів.

На донецькому напрямку бойовики шість разів порушили режим перемир'я. У Зайцевому противник застосував міномети калібру 82 мм, в Верхньоторецькому й Авдіївці - кулемети крупного калібру, гранатомети, стрілецьку зброю.

На маріупольському напрямі відбулося 17 обстрілів. У Мар'їнці стріляли з мінометів 82 калібру, гранатометів і озброєння бойової машини піхоти. В районі Гранітного і Павлопілля противник зробив обстріли зі стрілецької зброї, в Широкиному - з кулеметів великого калібру, в районі Старогнатівки - з БМП.

Нагадаємо, що 9 жовтня в Луганській області в районі Станиці Луганської має відбутися розведення сил на ділянці 2х2 км.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram