ГоловнаСуспільствоЖиття

Доставляючи квіткове щастя в Одесу

Усе ж осінь - дивовижна пора року. Це неймовірна феєрія тепла, затишку і барв. Пора, коли людей опановує меланхолійний настрій, а підтримка близьких і посиденьки в невеликому колі найвірніших і перевірених друзів - життєво необхідні. Це сезон запаморочливих листопадів, симфоній дощу за вікном і чаю з ароматом кориці. Осінь - це не лише пора року, це стан душі.

Століттями люди оспівували її красу у своїх творах: чи то поезія, чи проза, музика або образотворче мистецтво. Флористи компанії UFL ідуть тим самим шляхом: знаходячи красу в деталях, вони створюють справжні шедеври флористичного мистецтва, розфарбовані в яскраві барви цього трохи сумного, але, безсумнівно, затишного сезону.

Долучитися до витонченості флористики просто. Інтернет-магазин компанії UFL пропонує відвідувачам чудовий вибір квіткових композицій і додаткових подарунків на будь-який смак.

Основні переваги купівлі квітів у інтернет-магазині U-F-L.net:

  • Кожен букет має оригінальний дизайн і виконаний винятково зі свіжих квітів. Додатково до цього, за бажанням клієнта, флористи можуть внести в загальний зовнішній вигляд букету правки, що зробить композицію абсолютно унікальною.
  • Доправлення квітів від UFL — це першокласно налагоджений сервіс, який дозволяє відправляти ваші квіткові подарунки в будь-який куточок світу.
  • Компанія UFL постійно проводить різноманітні акції та спеціальні пропозиції, які надають можливість клієнтам не тільки заощадити при покупці квіткової композиції, а й іноді отримати приємний бонус у вигляді коробки цукерок чи фруктового кошика.
  • Привабливі й доступні ціни: кожен відвідувач інтернет-магазину зину U-F-L.net може вибрати букет або будь-який інший товар відповідно до свого бюджету. Плюс до всього, для постійних клієнтів у нас працює приваблива бонусна програма.
  • Гарантія якісного виконання букета і вчасної доставки.
  • Великий вибір способів оплати - готівкою, банківською картою або через різні платіжні системи.
  • Професійний підхід з боку всіх співробітників компанії. Сервіс працює 24/7, і наші досвідчені менеджери завжди готові допомогти вам в оформленні замовлення.

Це не всі переваги квіткового холдингу UFL. Ми лише перерахували основні з них. Щодня колектив компанії працює над тим, щоб сервіс рвіс U-F-L.net був зручним і легким у використанні. Наприклад, замовлення доставки квітів в Одесу забере у вас усього кілька хвилин - оформити його можна на сторінці https://www.u-f-l.net/ukraine/odessa, і через кілька миттєвостей один з менеджерів нашої компанії зв'яжеться з вами, щоб уточнити деталі покупки. Ще одним приємним бонусом роботи із цим сервісом є те, що якщо клієнт побажав прикріпити до квітів невелике послання - ми із задоволенням його передамо; якщо захоче залишитися інкогніто - ми збережемо в секреті його ім'я.

Даруйте рідним і коханим радість і тепло. Підтримуйте їх у важкі часи. А ми Вам у цьому допоможемо - доставимо ваш букет цілим і вчасно.  

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram