ГоловнаСуспільствоПодії

У Чорноморську ліквідували банду, до складу якої входили "перевертні в погонах"

Затримано 10 осіб, зокрема двох поліцейських і прокурора.

У Чорноморську ліквідували банду, до складу якої входили "перевертні в погонах"
Фото: ssu.gov.ua

Служба безпеки України, прокуратура Одеської області та поліція затримали в Чорноморську (колишній Іллічівськ) 10 членів банди, яка причетна до низки викрадень, крадіжок і нападів. Серед затриманих - двоє поліцейських відділення поліції, співробітник прокуратури Чорноморська та семеро цивільних осіб.

Про це повідомила прес-служба СБУ.

Усім десятьом повідомили про підозру за ч. 3 ст. 28 та ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження), ч. 4 ст. 296 (хуліганство) і ч. 5 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка).

Встановлено, що під час злочинів підозрювані використовували форму співробітників правоохоронних органів.

Під час обшуків у затриманих вилучили награбовані гроші, зброю, наркотики, відмички, маски, альпіністське спорядження та цінні речі, наприклад хутро.

СБУ зазначає, що в лютому окремих членів цієї банди вже затримували співробітники під час подій, пов'язаних із тортурами громадян працівниками Чорноморського відділення поліції. Тоді ті, хто залишився на свободі, організували акції протесту біля суду і змогли звільнити своїх спільників. Організаторами протестів виступали ватажки й активні члени ліквідованого сьогодні угруповання.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram